فاش کردن یا پنهان کاری ؟ بیماری‌های روان در محیط کار

تصمیم‌گیری درباره اینکه آیا باید یک بیماری روانی را به کارفرما افشا کنید، انتخابی بسیار شخصی است که غالباً با اضطراب و عدم قطعیت همراه است. این تصمیم ممکن است تا زمانی که علائم بیماری شروع به بروز کند، و بر عملکرد شغلی و کارهای روزمره شما تأثیر بگذارد، پیش نیاید. مسائل مربوط به سلامت روان در محل کار رایج است و درصد قابل توجهی از نیروهای کار را تحت تأثیر قرار می‌دهد. شرایطی مانند اضطراب، افسردگی، اختلال دوقطبی و دیگر بیماری‌ها می‌تواند بر نحوه عملکرد، تعامل و مقابله افراد با استرس تأثیر بگذارد. در حالی که بسیاری از محیط‌های کاری به طور فزاینده‌ای نسبت به سلامت روان آگاه می‌شوند، اما همچنان تابوها و سوء تفاهم‌هایی وجود دارد.

مزایای افشای بیماری

  1. دسترسی به تسهیلات: افشای یک بیماری روانی می‌تواند به شما اجازه دهد که درخواست تسهیلات لازم را بدهید، مانند ساعات کاری انعطاف‌پذیر، فضای کار آرام یا تعدیل بار کاری. این تغییرات می‌توانند به طور قابل توجهی توانایی شما را در عملکرد مؤثر افزایش دهند.
  2. حمایت از سوی مدیریت: با مطرح کردن وضعیت خود، ممکن است رابطه‌ای حمایتی با کارفرما ایجاد کنید که می‌تواند به درک و همدلی بهتر منجر شود و محیط کاری را به طور کلی مساعدتر کند.
  3. شکستن تابوها: به اشتراک گذاشتن تجربه شما می‌تواند به شکستن تابوهای مربوط به بیماری‌های روانی کمک کند. این‌ کار به ایجاد فرهنگی کمک می‌کند که نه تنها برای شما، بلکه برای همکارانی که ممکن است در حال مبارزه هستند، مفید باشد.
  4. آسودگی عاطفی: حمل بار یک بیماری روانی به طور خاموش می‌تواند استرس‌زا باشد. به اشتراک‌گذاری چالش‌ها می‌تواند برخی از آن فشارها را کاهش دهد و حمایت عاطفی از سوی همکاران یا مدیریت فراهم کند.

معایب افشای بیماری

  1. مورد قضاوت قرار گرفتن: علی‌رغم افزایش آگاهی، بسیاری هنوز از اینکه افشای بیماری روانی ممکن است منجر به قضاوت یا تبعیض از سوی همکاران یا سرپرستان شود، ترس دارند. این نگرانی می‌تواند پیشرفت شغلی و تأثیر بر روابط کاری را مختل کند.
  2. امنیت شغلی: برخی از افراد نگران هستند که افشای وضعیت روانی ممکن است امنیت شغلی آن‌ها را به خطر بیندازد یا باعث شود که به عنوان فردی کمتر شایسته یا قابل اعتماد دیده شوند.
  3. نگرانی‌های مربوط به حریم خصوصی: افشای اطلاعات بهداشتی شخصی می‌تواند احساس تهاجم ایجاد کند. پس از به اشتراک گذاشتن این اطلاعات، خطر سوءاستفاده یا عواقب ناخواسته وجود دارد.
  4. تأثیر بر شهرت حرفه‌ای: نگرانی درباره اینکه افشای بیماری ممکن است بر شهرت حرفه‌ای یا فرصت‌های آینده تأثیر بگذارد، می‌تواند فشار زیادی برای تصمیم ‌گیری ایجاد کند.

 

مقالات مرتبط

میزوفونیا: درک و راه های درمان اختلال صدا بیزاری  

میزوفونیا یک اختلال پیچیده و کمتر درک‌شده است که می‌تواند بر زندگی روزمره فرد تأثیر بگذارد. با این حال، با استفاده از استراتژی‌های مناسب، امکان تشخیص و مدیریت این وضعیت وجود دارد. با درک محرک‌ها، علائم و درمان‌های موجود، افراد مبتلا به میزوفونیا می‌توانند کنترل زندگی خود را به دست گیرند و در دنیای صدا آرامش پیدا کنند.

چگونه تاب آوری خود را نسبت به عدم قطعیت افزایش دهیم؟ 

موضوع مشترک در پس اکثر حالات اضطرابی، نارضایتی یا ترس از عدم قطعیت است. هرچه بیشتر با عدم قطعیت احساس ناراحتی کنید، احتمال بیشتری وجود دارد که با اضطراب دست و پنجه نرم کنید. برای بسیاری، افکار و رفتارهای اضطرابی تلاشی برای شناخت ناشناخته‌ها یا اجتناب از اقدام تا زمانی است که ناشناخته شناخته شود. این تلاش‌ها به طور غیرقابل دستیابی شما را در چرخه تکراری، اجتناب و فلج تصمیم‌گیری به دام می‌اندازند.

به خطر افتادن سلامت روان در محیط کار 

استرس ناشی از کار یک مشکل رو به رشد در سراسر جهان است که نه تنها بر سلامت و رفاه کارکنان، بلکه بر بهره وری سازمان ها نیز تأثیر می گذارد. استرس ناشی از کار زمانی به وجود می آید که نیازهای کاری در انواع مختلف از ظرفیت و توانایی فرد برای مقابله بیشتر باشد.

پاسخ‌ها