هوش مصنوعی و آینده ما: یک ویژه برنامه با اپرا وینفری 

آیا آماده‌اید که به آینده‌ای که هوش مصنوعی در آن نقش مهمی دارد نگاه کنید؟ در مستند “AI and the Future of Us” که توسط اپرا وینفری تهیه و ارائه شده، به بررسی تأثیرات هوش مصنوعی بر زندگی روزمره‌مان پرداخته می‌شود. از تغییرات اجتماعی و اقتصادی تا چالش‌های اخلاقی و انسانی، این مستند شما را به تفکر درباره نقش AI در آینده‌ای که در پیش داریم، دعوت می‌کند.
 اپرا وینفری در این برنامه با برجسته‌ترین کارشناسان و پیشگامان صنعت هوش مصنوعی گفتگو می‌کند تا نشان دهد چگونه این فناوری می‌تواند به شکلی مثبت یا منفی آینده ما را شکل دهد.

مقالات مرتبط

چگونه افکار خودجوش بر ذهن و احساسات ما تأثیر می‌گذارند؟  

افکار منفی تکراری می‌توانند ما را در چرخه‌ی استرس و اضطراب گرفتار کنند. اما تقویت انعطاف‌پذیری ذهن و مثبت‌اندیشی می‌تواند به ما کمک کند از این دام خارج شویم. دفعه‌ی بعد که درگیر نشخوار فکری یا فاجعه‌سازی شدید، سعی کنید زاویه‌ی دید خود را تغییر دهید—به جنبه‌های مثبت توجه کنید یا به ذهن خود اجازه دهید آزادانه پرسه بزند. شناخت الگوهای فکری خودجوش می‌تواند به داشتن ذهنی شادتر و قوی‌تر کمک کند.

بازی مرکب: تحلیل پیامدهای لاتاری و تاثیر آن بر اقشار کم درآمد

سریال «بازی مرکب» در حالی که نابرابری‌های اجتماعی و اقتصادی را به چالش می‌کشد، به بینندگان یادآوری می‌کند که در دنیای مدرن، برای اقشار کم‌درآمد و فقیر، هر روز ممکن است به یک بازی خطرناک تبدیل شود که در آن شانس تنها راهی است که به نظر می‌رسد برای رهایی از مشکلات مالی ممکن است.

تاثیر رسانه های اجتماعی بر رشد مغز نوجوانان

تحقیقات نشان می‌دهد که استفاده از رسانه‌های اجتماعی حساسیت نوجوانان به پاداش‌ها و تنبیه‌های اجتماعی را افزایش می‌دهد و این موضوع می‌تواند تأثیرات منفی بلندمدتی بر مغز آنان بگذارد. اگر دوران نوجوانی خود را به یاد بیاورید، احتمالاً خاطراتی از اضطراب، خجالت، نوسانات خلقی و نیاز شدید به تأیید دیگران دارید. در این دوره، اشتیاق به پذیرش اجتماعی به اوج می‌رسد و مغز نسبت به بازخوردهای اجتماعی بسیار حساس‌تر می‌شود، به این معنی که آنچه دیگران در مورد شما می‌گویند می‌تواند تأثیر زیادی بر حس شما نسبت به خودتان بگذارد. 

پاسخ‌ها